Biroul NNDKP din Brașov

Biroul NNDKP din Brașov a fost înființat în anul 2007 și se înscrie în strategia societății de a oferi servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor care își desfășoară activitatea în România.

Avocatul coordonator al biroului NNDKP din Brașov este Șandor Gal, Senior Associate. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolayai din Cluj-Napoca și având un master în reguli și proceduri vamale (Universitatea Transilvania din Brașov), Șandor Gal are ca focus proiecte din domenii precum: real-estate, construcții, dreptul muncii, drept fiscal, drept administrativ.

Sorina Olaru este un avocat specializat în litigii, cu experientă de peste 18 ani în reprezentarea clienților la toate nivelurile sistemului jurisdicțional ronmânesc, inclusiv Înalta Curte de Casaţie si Justitie şi Curtea Constituţională a României. Sorina adesea îndeplinește rolul de arbitru în procedurile de arbitraj intern (reguli CCIR și arbitraj ICC). Este membră a Consiliului de administrație a Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și membră a Comitetului Național al ICC România.

Sorina Olaru este membră a echipei implicate în redactarea noului set de reguli de arbitraj ale Curții Internaționale de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Sorina Olaru este catalogată de directorul international Chambers drept Leading Individual in Dispute Resolution și recomandată de Legal 500 pentru Dispute Resolution. Alte distinctii:

Sources emphasise her “thorough and dedicated” approach.
(Chambers and Partners, 2018)

Sorina Olaru is “an experienced and reliable lawyer” who “definitely inspires confidence”.
(Chambers and Partners, 2017)

Sources appreciate Sorina Olaru for her IP disputes experience, as well as extensive activity on domestic and international arbitration matters.
(Chambers and Partners, 2016)

Sorina Olaru is a “highly skilled and experienced litigation lawyer with extended multidisciplinary capabilities” according to market commentators.
(Chambers and Partners, 2015)

Clients describe Sorina Olaru as “very intelligent and a problem solver”.
(Chambers and Partners, 2014)

Echipa extinsă a biroului NNDKP din Brașov este formată din Adrian Ghilași, associate, Vlad Podoleanu, associate, Elena Sandu, associate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here