Biroul de avocatura Hategan anunta colaborarea cu biroul Krieger din Germania

Biroul de avocatura Hategan si-a extins colaborarea pe plan international cu un parteneriat cu biroul german de consultanta, Krieger (Auditors, Tax Advisors, Attorneys), situat in Frankfurt am Main, Berlin si Heidelberg.

Biroul Hategan se alatura celorlalti 13 parteneri internationali ai consultantei germane, care provin din Europa precum Italia, Spania, Marea Britanie, Portugalia si Olanda, dar si din tari de pe alte continente, cum ar S.U.A, Hong Kong, Singapore si Tailanda. Biroul Hategan este singura reprezentanta din Estul Europei.

Aceasta noua colaborarea vine in intampinarea firmelor germane care intentioneaza sa se extinda in Europa de Est, dar in aceeasi masura raspunde si cerintelor pietei din zona unde activeaza un numar tot mai mare de firme internationale.

Despre Biroul de Avocatura Hategan

Hategan Attorneys este o birou de avocatura independent  de drept comercial.

Fondat in 2004, biroul are o echipa dinamica cu experienta care ofera o gama integrata de servicii juridice pentru a satisface nevoile unei game largi de intreprinderi, persoane fizice si organizatii . Acestea includ: M&A si Corporativ comercial, Financiar Bancar & Private Equity, Imobiliare, Constructii si PPP, Contracte comerciale, Litigii fiscale, Energie si resurse naturale, Insolventa, Tehnologia Informatiei, Munca si Securitate Sociala, Protectia datelor si Compliance.

Hategan Attorneys ofera o gama larga de servicii juridice in diferite domenii de practica, atat pentru companiile romanesti, cat si internationale. Desi este situat in Timisoara, biroul a reprezentat interesele clientilor lor in peste 25 de judete din Romania.

Av. Ioana Hategan, membru fondator al Hategan Attorneys, declara: „Aceasta colaborare cu biroul de consultanta Krieger este binevenita, avand in vedere ca mai mult de 80 % dintre clientii nostri sunt companii internationale, majoritatea din tarile de limba germana , care intentioneaza sa investeasca sau deja fac afaceri in Romania . Prin urmare, parteneriatul Krieger – Hategan va oferi o punte de incredere pentru intreprinderile transnationale din Europa.”

 Despre Krieger

Infiintat in octombrie 2008, biroul de consultanta Krieger ofera o gama variata de servicii bazate pe un concept interdisciplinar de consultanta personalizat pentru nevoile clientilor. Echipa este formata din 60 contabilii, consultantii fiscali si avocatii. De asemenea, biroul se bazeaza si pe expertiza celor 14 parteneri internationali din network-ul lor.

Thomas Kohl , Partener Krieger, a declarat : „Biroul nostru multidisciplinar ofera o gama larga de servicii profesionale pentru clienti internationali. Alaturi de biroul spaniol si cel italian, precum si cei 13 parteneri  cu care cooperam la nivel international, noul parteneriatul cu Hategan Attorneys, Timisoara, Romania, va consolida serviciile internationale oferite de Krieger. Asteptam cu nerabdare sa oferim sprijinul si expertiza noastra clienti noi care doresc sa investeasca sau sa se extinda in Europa de Est.”