Biris Goran renaste Phoenix Tower

Biris Goran ofera publicitatii stirea prin care anunta ca Adamamerica, clientul sau, a realizat cu succes achizitia Phoenix Tower, un turn de birouri cu o suprafata de 10.000 m.p. situat in Calea Vitan din Bucuresti, Romania. Biris Goran a acordat consultanta Adamamerica in toate aspectele legate de achizitia de la proprietarul majoritar al cladirii, Commerzbank AG. Echipa coordonata de Victor Constantinescu a fost formata din Tudor Stanciu si Mariana Signeanu pentru documentele aferente achizitiei, alaturi de multi alti avocati colaboratori din cadrul Biris Goran pe partea de due diligence.

Victor Constantinescu a declarat „suntem incantati ca i-am asistat pe vechii nostri prieteni de la Adamamerica, multi dintre acestia fondatori Adama. Revenirea lor pe piata romaneasca este un semn ca starea pietei s-a imbunatatit de asemenea.”

De la infiintarea firmei, Biris Goran s-a aflat in prim plan in tranzactiile imobiliare comerciale din Romania, oferind asistenta in calitate de consultant principal in multe dintre cele mai mari tranzactii din tara. In 2014, Biris Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution in vanzarea renumitului centru comercial, Promenada Mall, in cea mai mare tranzactie imobiliara din 2014, iar in 2015 Biris Goran a asistat Aberdeen Asset Management Deutschland AG in vanzarea centrului comercial Auchan Titan, cea mai mare tranzactie pe piata de real estate din 2015, si de asemenea a asistat Pumac SA in vanzarea unui teren de 21.000 mp catre Skanska, aceasta fiind cea mai mare tranzactie cu un teren din anul 2015. In ianuarie 2016, Biris Goran a oferit asistenta clientului sau Vastint Romania (membru al Inter IKEA Property Division), in achizitia unui teren de 48 de hectare situat in zona Sos. Gheorghe Ionescu-Sisesti din Sectorul 1.

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Echipa Biriş Goran ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-şi practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurenţei, finanţari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolvenţa. Practicile Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

ecaterina.virgolici@lhm.ro