Biris Goran, parteneriat strategic cu Cabot Transfer Pricing

Consolidandu-si expertiza deja recunoscuta pe piata in domeniul fiscalitatii, Biris Goran anunta parteneriatul strategic cu Cabot Transfer Pricing („Cabot”), o firma de consultanta care ofera servicii complete privind preturile de transfer, condusa de Alina Andrei.

Impreuna, Biris Goran si Cabot pot oferi intreaga gama de servicii privind preturile de transfer de la consultanta pe probleme de fiscalitate si preturi de transfer, pregatirea documentatiei privind preturile de transfer, asistenta in realizarea si dezvoltarea investitiilor din perspectiva preturilor de transfer, asistenta pe durata inspectiilor fiscale, pregatirea contestatiilor si asistenta in instanta.

Ruxandra Jianu, Partener in cadrul Departamentului de Taxe ( foto articol)  a declarat: „Am avut mereu o colaborare excelenta cu Cabot si Alina Andrei si acest parteneriat strategic vine ca raspuns la nevoile clientilor nostri ca urmare a modificarilor legislative. Preturile de transfer vor deveni un subiect important anul acesta, datorita modificarilor planificate a fi aduse legislatiei si, ca intotdeauna, Biris Goran este receptiv pentru a oferi consultanta optima clientilor sai”.

Alina Andrei, Partener Coordonator in cadrul Cabot (foto galerie)  a declarat: „Suntem incantati sa incheiem acest parteneriat cu Biris Goran, intrucat impreuna dispunem de ceea ce este necesar pentru a gestiona planificarea complexa ce implica tranzactii transfrontaliere si a presta servicii la cel mai ridicat nivel pentru clientii nostri. Venim cu o experienta de peste 50 de dosare de documentatie privind preturile de transfer pentru filiale locale ale companiilor multinationale, precum si companii din grupurile romane.

Alina Andrei s-a specializat in preturi de transfer, fiind consultant fiscal din 2007. Cu o experienta profesionala in Big 4 (departamentul de preturi de transfer), Alina a coordonat proiecte de pregatire a dosarelor de preturi de transfer, asistenta in identificarea riscurilor asociate preturilor de transfer si impozitelor directe, proiecte de audit fiscal, precum si suport in timpul auditului fiscal pentru societati in domenii diverse precum petrol si gaze naturale, auto, farmaceutice, bunuri de larg consum, logistica si agricultura.

 Despre Biris Goran

Biris Goran este o societate de avocatura cu peste 35 de avocati si consultanti fiscali, infiintata in 2006. Biris Goran ofera o gama larga de servicii juridice cu accent deosebit pe domenii precum: fiscalitate, tranzactii imobiliare, drept societar, antitrust/concurenta, finantari, litigii, PI, IT & media, achizitii publice, energie si insolventa. Domeniile de practica in cadrul Biris Goran sunt incluse cu regularitate printre cele mai bune din tara de ghiduri juridice precum Chambers Europe si European Legal 500.

ecaterina.virgolici@lhm.ro