Biris Goran isi intareste practica in domeniul energiei

Biris Goran anunta angajarea a doi avocati care se vor ocupa exclusiv de proiecte in domeniul energiei, incepand cu februarie 2013, continuand consolidarea practicii sale de energie si energii regenerabile.
 
Dana Dunel-Stancu va fi noul coordonator al practicii de energie din cadrul Biris Goran. Dana practica avocatura de peste 15 ani, lucrand exclusiv in domeniul energiei, petrolului si gazelor naturale incepand cu anul 2002, fiind coordonatoarea practicii de energie din cadrul Bostina & Asociatii. Dunel Stancu va continua, in cadrul Biris Goran, sa se ocupe exclusiv atat de noi investitii ale clientilor, cat si de aspecte de natura reglementara. Este specialist in contracte de comercializare si furnizare a electricitatii acreditat de Federatia Europeana a Comerciantilor de Energie (EFET) si specialist in management de proiecte, acreditat de Open University (UK).

Activand in domeniu inca de cand piata energiei electrica era doar 25% deschisa concurentei, Dunel-Stancu are experienta in ceea ce priveste functionarea pietelor centralizate si necentralizate, contractile de reabilitare si modernizare a centralelor electrice si investitiile in noi surse de producere a electricitatii, precum si in consultanta privind tranzactiile comerciale in domeniul energiilor regenerabile. A coordonat consultanta juridica curenta a unor companii majore din domeniul gazelor si petrolului, in special in ceea ce priveste organizarea societara, incheierea si derularea contractelor comerciale, solutionarea disputelor aparute cu partenerii contractuali si aspectele de natura reglementara.

De asemenea, casei de avocatura Biris Goran i se alatura Stefan Goronescu. Goronescu s-a ocupat in trecut de proiecte in domeniul energiei in cadrul Musat & Asociatii si a fost avocat in-house pentru un important dezvoltator fotovoltaic, urmand sa utilizeze cunostintele sale in domeniul energiilor regenerabile, in special experienta sa in domeniul fotovoltaic, in beneficiul clientilor Biris Goran.

Gelu Goran, unul dintre cei doi parteneri coordonatori in cadrul Biris Goran, declara: „Cu toate ca neam bucurat de o practica solida in domeniul energiei de-a lungul anilor, am fructificat oportunitatea de a avea alaturi de noi doi practicieni experimentati in domeniul energiei. Experienta Danei in tranzactii in domeniul energie este inegalabila in Romania si prin aceasta putem oferi un nou serviciu valoros clientilor nostri, atat actuali, cat si viitori.” Dana Dunel a adaugat: „Ii cunosc pe avocatii din cadrul Biris Goran de foarte multi ani dupa reputatia lor si sunt extrem de incantata sa ma alatur acestei echipe. Expertiza lor in domenii precum dreptul imobiliar si fiscalitate inseamna ca putem oferi asistenta completa clientilor nostri din domeniul energiei. Aceasta este o oportunitate extraordinara.”