Biriş Goran anunță plecarea unui partener și nou leadership pentru practica de real estate

Biriş Goran anunță plecarea din firmă a Ralucăi Năstase, avocat asociat. În continuare, practica și echipa de real estate vor fi conduse de Daniela Lazea și Sorin Aungurenci, parteneri real estate în cadrul Biriș Goran. Daniela și Sorin au o experiență solidă în real estate și au petrecut ultimii 14 ani în cadrul Biriș Goran în diferite funcții, Daniela fiind, începând cu 2017, coordonator asociat al practicii de real estate.

Gabriel Biriș a declarat: „Dorim să îi mulțumim Ralucăi pentru cei 14 ani petrecuți împreună. Colaborarea noastră a fost mereu bazată pe încredere și profesionalism, iar experiența și energia de care Raluca a dat dovadă de-a lungul timpului au contribuit semnificativ la realizarea obiectivelor Biriș Goran. Îi dorim mult succes pe mai departe!”

De la înființarea sa, Biriș Goran a oferit consultanță în multe dintre cele mai mari tranzacții comerciale de real estate din țară. Biriş Goran este inclusă constant ca una dintre firmele de top care oferă asistență juridică în real estate, în ghiduri precum Chambers Europe și Legal 500. Practica firmei a câștigat numeroase premii acordate de diverse publicații, inclusiv „firma de avocatură a anului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here