Biris Goran, alaturi de Pumac SA in vanzarea unui teren de 21.000 mp catre Skanska

Firma de avocatura Biris Goran anunta ca a oferit consultanta companiei Pumac SA in vanzarea terenului de 21.000 mp situat in Bucuresti, pe Bd. Iuliu Maniu, la intersectia cu Vasile Milea, catre grupul Skanska. Desi pretul vanzarii ramane confidential, surse apropiate acesteia afirma ca ar putea fi vorba despre cea mai mare tranzactie cu un teren din anul 2015.  

Echipa Biris Goran a fost coordonata de Gabriel Biris si Ruxandra Jianu, impreuna cu Teodora Motatu si Stefanita Georgescu. Ruxandra Jianu (foto articol), Partener in cadrul departamentului de taxe al Biris Goran, a adaugat: „A fost o tranzactie complexa si a presupus munca intensa timp de mai multe luni, dar suntem fericiti ca am gasit solutiile pentru a finaliza tranzactia.”

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Echipa Biris Goran ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, finantari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa. Practicile Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

De la infiintarea firmei, Biris Goran s-a aflat in prim plan in tranzactiile imobiliare comerciale din Romania, oferind asistenta in calitate de consultant principal in multe dintre cele mai mari tranzactii din tara. In 2014, Biris Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution in vanzarea renumitului centru comercial, Promenada Mall, in cea mai mare tranzactie imobiliara din 2014, iar anul acesta Biris Goran a asistat Aberdeen Asset Management Deutschland AG in vanzarea centrului comercial Auchan Titan, cea mai mare tranzactie pe piata de real estate din 2015.