Biris Goran, alaturi de Aberdeen Asset Management Deutschland AG in vanzarea Centrului Comercial Auchan Titan

Firma de avocatura Biris Goran a oferit consultanta companiei Aberdeen Asset Management Deutschland AG in vanzarea centrului comercial „Auchan Titan” catre fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI), vanzare ce a avut loc la data de 26 august 2015. In valoare de 86 milioane de euro, aceasta este una dintre cele mai importante (daca nu chiar cea mai importanta) tranzactii derulate pe piata de real estate romaneasca in anul 2015.

Echipa Biris Goran a fost coordonata de Victor Constantinescu (foto articol) si Sorin Aungurenci. Victor Constantinescu, coordonatorul departamentului de real estate din cadrul firmei, a adaugat: „Am oferit servicii juridice pentru acest centru comercial timp de mai multi ani pentru a ajuta clientul nostru sa il aduca in punctul in care sa poata fi vandut cu succes. Acest moment a avut loc, in cele din urma, ieri. A fost o munca intensa timp de mai multe luni, insa suntem fericiti ca am putut sa finalizam tranzactia, in special pentru un client cu asemenea echipa extraordinara precum Aberdeen. A fost o placere sa lucram cu ei.”

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Echipa Biris Goran ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, finantari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa. Practicile Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

De la infiintarea firmei, Biris Goran s-a aflat in prim plan in tranzactiile imobiliare comerciale din Romania, oferind asistenta in calitate de consultant principal in multe dintre cele mai mari tranzactii din tara. De exemplu, in 2014, Biris Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution in vanzarea renumitului centru comercial, Promenada Mall, in cea mai mare tranzactie imobiliara din 2014.