Biris Goran a asistat Benevo in tranzactiile cu NEPI

Casa de avocatura Biris Goran, fondata de Gabriel Biris (foto), a asistat fondul de investitii canadian Benevo in cele doua tranzactii realizate impreuna cu fondul de investitii sud-african NEPI, dupa cum au declarat reprezentantii Benevo pentru legalmarketing.ro.

Cele doua deal-uri anuntate la inceputul acestei saptamani au vizat proiectele imobiliare Victoria City Center si Vulcan Value Retail Center din Bucuresti, dezvoltate de Benevo.

Benevo Capital a anuntat luni ca rascumpara, alaturi de partenerii de la CD Capital, participatia de 50% pe care NEPI o detinea in proiectul imobiliar Victoria City Center si returneaza fondului de investitii sud-african tot capitalul investit, urmand ca un alt fond de investitii sa preia 49% din acest proiect.

Proiectul Victoria City Center este situat in zona Bucurestii Noi si cuprinde un hypermarket de 12.000 metri patrati si 32.000 de metri patrati de spatii comerciale. Constructia este programata sa inceapa in toamna acestui an iar deschiderea este asteptata sa aiba loc in septembrie 2014, potrivit reprezentantilor Benevo.

In acelasi timp, NEPI a devenit partener cu Benevo si a investit aproximativ 20 de milioane de euro in proiectul Vulcan Value Retail Center – un proiect situat in partea de sud a Bucurestiului, pe terenul fostei fabrici Vulcan.

Proiectul va include un hypermarket de 10.500 de metri matrati si 28.000 de metri patrati de spatiu de retail, iar constructia este asteptata sa inceapa pana la finele acestui an.