Best Lawyers: o noua recunoastere internationala pentru avocatii Maravela & Asociatii

Partenerii fondatori ai Maravela & Asociatii sunt din nou prezenti in clasamentul american Best Lawyers International. Acesta este unul dintre cele mai vechi si respectate directoare internationale, fiind realizat pe baza sondajelor in randul profesionistilor din domeniul juridic.

Avocatii asociati coordonatori Gelu Maravela si Alina Popescu au fost clasati si anul acesta de catre Best Lawyers International printre cei mai buni avocati, in nu mai putin de sapte arii de practica (arbitraj si mediere, drept societar, energie, insolventa si reorganizare, litigii, resurse naturale, finantarea si dezvoltarea proiectelor).

In plus, Gelu Maravela este desemnat, alaturi de alte 12 nume mari ale avocaturii de business din Romania, pe lista avocatilor anului 2016-2017 in Romania, fiind al doilea an consecutiv cand ii este acordata aceasta titulatura. Anul acesta, distinctia ii revine pentru aria de practica insolventa si restructurare.

Practica de insolventa si restructurare a Maravela & Asociatii a fost de altfel remarcata si de catre directorul international londonez Legal 500, care a plasat-o in top 3 la nivel national.

Aceasta recunoastere internationala a firmei se adauga unui sir considerabil de distinctii obtinute de-a lungul timpului. Pentru mai multe detalii referitoare la premiile si distinctiile obtinute, echipa, ariile de practica acoperite si serviciile oferite, va invitam sa accesati pagina oficiala a Maravela & Asociatii, http://www.maravela.ro sau sa ne contactati direct la adresa office@maravela.ro.