Benchmark Litigation a publicat ranking-urile pentru anul 2020. Suciu Popa clasată în top tiers

Benchmark Litigation a publicat rankingurile pentru anul 2020, Suciu Popa fiind clasată în top tiers. Prestigioasa publicatie este considerata un ghid definitoriu în domeniul soluționării disputelor. Publicat de Euromoney Institutional Investor, acesta este rezultatul unei cercetari aprofundate, bazate pe interviuri amănunțite cu avocati, specialiști în soluționarea litigiilor și clienții acestora.

Echipa Suciu Popa dedicată practicii de litigii și arbitraje reprezintă cu succes în mod constant cele mai importante companii care activează în România în domenii precum construcţii şi infrastructură, energie, petrol şi gaze, farma, imobiliare și mass-media, consolidând astfel poziția excelentă full service a firmei.

Departamentul Dispute Resolution este coordonat de Luminița Popa, Managing Partner și este format din trei parteneri și alți zece avocați cu experiență. Amintim faptul ca in anul 2018, Suciu Popa a câștigat premiul Firma de Avocatură a Anului în Litigii (România), iar Luminita Popa a fost desemnată Avocatul Anului (România) la Gala Premiilor Benchmark Litigation 2019. Ceremonia de decernare a avut loc la Londra, Suciu Popa reușind performanța de a monopoliza distincțiile acordate pieței avocaturii din România.

Luminița Popa este unul dintre cei mai experimentați avocați în arbitraj internațional, cu un portofoliu cuprinzând clienți sofisticați și proiecte extrem de complexe în mai multe sectoare de activitate (printre care M&A, energie, resurse naturale, infrastructură și construcții). Este menționată constant în publicațiile de specialitate și directoarele internaționale (Who’s Who Legal: Arbitration, Chambers Europe, Legal 500 EMEA, Benchmark Litigation sau Global Arbitration Review) drept leading practitioner în domeniul arbitrajului internațional. În iulie 2018 Luminiţa a fost numită Membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj ICC Paris.

Cele două premii Benchmark Litigation completează recunoașterea excepțională a firmei drept highly ranked în directoarele internaționale precum Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000, Who’s Who Legal sau GAR 100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here