BDO Romania introduce in portofoliul sau o linie de servicii juridice, printr-un parteneriat cu Portnoi, Tudor si Asociatii

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din ierarhia nationala, isi dezvolta o noua linie de servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica prin parteneriatul incheiat recent cu avocatii de la Portnoi, Tudor si Asociatii.

In baza unui contract de parteneriat, avocatii din cadrul Portnoi, Tudor si Asociatii SPRL li se alatura specialistilor din BDO, intregind astfel paleta de servicii oferite de grup in Romania.

Aceasta asociere reprezinta pentru noi trecerea la un nou nivel, serviciile juridice fiind ultima piesa care ne lipsea pentru a putea oferi solutii cu adevarat complete la problemele clientilor nostri. In ultimii ani, ne-am bucurat de o crestere continua si sustinuta, fapt ce ne-a permis sa deschidem birouri in teritoriu si in afara tarii, pentru a fi cat mai aproape de ei. Tocmai pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor pe care acestia le au, pasul urmator a fost sa raspundem cererii lor de servicii integrate, alegand in acest sens o firma de avocati capabila sa raspunda exigentelor clientilor nostri si retelei BDO”, a declarat Silviu Manolescu, Managing Partner al BDO Romania.

Parteneriatul cu „Portnoi, Tudor si Asociatii” SPRL inseamna totodata si o crestere semnificativa pentru BDO Romania, care estimeaza o crestere cu 15% a cifrei de afaceri pentru anul in curs.

In prezent, compania functioneaza prin intermediul a 3 birouri nationale situate in Bucuresti, Cluj si Timisoara si unul in afara tarii (Chisinau, Republica Moldova), cei 19 parteneri ai sai coordonand o echipa de aproximativ 200 de profesionisti.