BDO il coopteaza pe Alin Irimia, fost sef al Directiei Preturi de Transfer a ANAF

Alin Irimia, fostul sef al Directiei Preturi de Transfer din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), s-a alaturat, incepand cu 1 noiembrie 2015, companiei de audit si consultanta BDO Romania, unde va ocupa functia de Transfer Pricing Partner.

Alin Irimia are o experienta de 17 ani in fiscalitate, dintre care sase ani a coordonat serviciul si ulterior Directia de Preturi de Transfer – analiza de risc din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. A fost direct implicat in redactarea legislatiei nationale in domeniu si a reprezentat Romania in cadrul Comisiei Europene la comitete de reglementare responsabile pentru preturile de transfer (ex. EUJTPF), riscuri de impozitare, politici de combatere a fraudei si sisteme de control digitale.

“Cooptarea lui Alin Irimia in divizia noastra de taxe vine in intampinarea cererii actuale din piata privitor la solutii de calitate in domeniul preturilor de transfer. Suntem convinsi ca pozitia de Transfer Pricing Partner la BDO ii va permite lui Alin Irimia sa transfere expertiza sa atat echipei pe care o va coordona cat si clientilor nostri”, a declarat Silviu Manolescu (foto articol), Managing Partner BDO Romania.

In cadrul BDO, Alin Irimia va coordona proiecte de international tax, tax planning, tax audit si solutionare a litigiilor fiscale, alaturi de Dan Barascu, Tax Partner & ITC BDO Romania.