BDO Global Outsourcing castigatorul premiului International Payroll Award

Echipa BDO Global Outsourcing a castigat recent premiul International Payroll Award oferit  in cadrul evenimentului  World Awards, care se desfasoara anual si care a avut loc la Londra la finalul lunii noiembrie. 

Premiile World Awards sunt acordate  de catre entitati cu renume din domeniul outsourcing-ului, cu scopul de a-i onora pe cei care au demonstrat excelenta in rezultatele obtinute in ultimul an. Printre firmele aflate pe lista cu nominalizari se regasesc nume sonore din domeniul audit si consultanta.

Membrii juriului au considerat ca BDO Global Outsourcing “a fost cu un pas inainte privind integrarea la nivel global a serviciilor de outsourcing, aducand valoare adaugata clientilor sai la nivel mondial”.

Ashley Carter, de la echipa de BDO Global Outsourcing din Marea Britanie, a fost cel care a ridicat premiul in numele celor peste 3000 de angajati BDO Outsourcing din cele 154 de tari membre.

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

ecaterina.virgolici@lhm.ro