BDO, desemnata “Reteaua Anului” de catre International Accounting Bulletin

BDO, a cincea retea de audit si consultanta in fiscalitate la nivel global, a fost desemnata castigatoarea prestigiosului premiu “Reteaua Anului”, decernat de catre International Accounting Bulletin.

Premiile anuale IAB premiaza excelenta in domeniul contabil si reunesc unele dintre cele mai proeminente nume din industrie. In aceeasi categorie au fost nominalizate firmele PWC si KPMG.

Premiul “Reteaua Anului” este acordat pentru executarea strategiilor de crestere profitabila in ultimele 12 luni, dar si pentru excelenta in mai multe domenii strategice si operationale cheie. Reteaua castigatoare este recunoscuta in industrie drept un brand cu reputatie care ofera in mod constant servicii profesionale de inalta calitate.

“La BDO dezvoltarea continua reprezinta un factor cheie. Reteaua a reusit, la nivel mondial, sa atinga o crestere de aproximativ 10%, valoare pe care am inregistrat-o si noi in Romania, in ultimul an. Ne bucuram sa facem parte dintr-o retea in care serviciile de calitate oferite clientilor reprezinta o prioritate”, a declarat Silviu Manolescu (foto ZF), Managing Partner BDO Romania.