Bates Wells Braithwaite si Bevan Brittan, nou acord cu SSRO

In urma unui proces amanuntit, care a durat trei luni, firmele de avocatura Bates Wells Braithwaite (BWB) si Bevan Brittan au fost numite firmele conducatoare pentru a oferi servicii de consultanta catre Single Source Regulations Office (SSRO), organism sponsorizat de Ministerul Apararii.

Aceste doua firme de avocatura isi vor oferi serviciile de consultanta pentru SSRO in urmatoarele domenii: administrativ, comercial, angajare si in probleme de drept public, cu un organism public responsabil pentru a reglementa si furniza achizitia dintr-o singura sursa a echipamentului si a serviciilor militare pentru Guvern.

Acesta este primul cadru de servicii legale condus de seful de la SSRO, David Galpin, dupa constituirea echipei, in anul 2014.

Contractul dintre cele doua firme de avocatura si Single Source Regulations Office (SSRO) este estimat la o suma de aproximativ 575.000 de lire sterline.

Cele doua firme de avocatura vor ramane in acest cadru de servicii legale pana in anul 2018.

Bates Wells Braithwaite (BWB) este o firma de avocatura, fondata in anul 1970 de Andrew Phillips (Lord Phillips al Sudbury), care a avut intotdeauna sediul la Londra. Are atat clienti din Marea Britanie, cat si de pe plan international.

Bevan Brittan este o firma de avocatura care are birouri in Londra, Bristol si Birmingham, oferind o serie de servicii juridice de calitate clientilor sai.

diana.petroiu@yahoo.com