Baroul Cluj aniversează centenarul de la înființare

În perioada 29-31 mai Baroul Cluj aniversează centenarul printr-o serie de evenimente dedicate: o recepție, două conferințe profesionale cu participare internațională, o cină de gală.

Decanul Baroul Cluj, avocat Flavia Ioana Maier a publicat pe website-ul instituției invitația adresată avocaților din toată țara dar și altor categorii profesionale pentru a se alătura evenimentelor care vor marca cei 100 de ani de existență al Baroului Cluj:

Stimați colegi

În acest an Zilele Baroului Cluj au o semnificație specială, fiind dedicate celebrării împlinirii a 100 de ani de la înființarea la Cluj a primului Barou de avocați românesc din Transilvania.

Este o aniversare importantă pentru Baroul Cluj și totodată un prilej pentru a reafirma rolul și prestigiul baroului nostru în societate și de a demonstra apartenența noastră la un corp profesional de elită.

Din aceste considerente am înțeles să marcăm acest moment deosebit printr-un eveniment de înaltă ținută profesională, organizat sub logo-ul Centenar Baroul Cluj ce se va desfășura în perioada 29 -31 mai 2019, conform programului atașat.

Evenimentul este deschis participării și pentru colegii avocați din alte barouri precum și pentru alte categorii de profesioniști ai dreptului.

Vă așteptăm cu drag,

Consiliul Baroului Cluj 
Prin Decan av.Flavia Ioana Maier

Documente

Program

Programul Conferinței internaționale ”Dreptul la viață privată” (30 mai)

Programul Conferinței internaționale de carte funciară (31 mai)

Formular de înscriere (word)

Formular de înscriere (pdf)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here