Baroul Bucuresti prelungeste termenul de inscriere in grupurile de lucru care vizeaza imbunatatirea activitatii institutiei

Avocatii Baroului Bucuresti care doresc sa se inscrie in grupuri de lucru constituite in vederea eficientizarii procedurilor administrative, precum si pentru a contribui la initierea de proiecte destinate membrilor Baroului, o pot face pana vineri, 18 septembrie 2015, potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

Redam integral, in cele ce urmeaza, comunicatul citat.

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 15 septembrie 2015, a decis prelungirea termenului acordat pentru constituirea unor grupuri de lucru care sa includa, alaturi de membrii Consiliului, avocati din Baroul Bucuresti care, pe baza de voluntariat, sa contribuie la preluarea initiativelor corpului profesional in vederea asigurarii cresterii eficientei procedurilor administrative si initierii de proiecte destinate avocatilor membri ai Baroului Bucuresti.

In consecinta, Consiliul Baroului Bucuresti adreseaza invitatia oricarui avocat interesat, de a transmite o scrisoare de intentie insotita de CV, in vederea includerii in grupul de lucru aferent unuia dintre resorturile de activitate ale Consiliului, stabilite prin H.C.B.B. nr. 23/01.09.2015, atasata mai jos.

Scrisoarea de intentie, CV-ul si formularul de inscriere vor fi transmise pe adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro pana la 18 septembrie 2015, ora 12.00, spre a fi analizate in cadrul sedintei de consiliu din 22 septembrie 2015.”