BAROUL BUCUREȘTI Plăți oficii asistență judiciară

Decanul Baroului Bucureşti informează avocaţii interesaţi că au fost alocate de către:
-Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti  fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna aprilie-mai 2020;
– Curtea de Apel Bucureşti  fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna mai 2020;
-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna mai 2020.
Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitaţi să se informeze telefonic (021.311.22.93;  021.311.03.65 -interval orar 08.00-14.00), electronic(e-mail: daniela.panaitescu@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 30.06.2020, cu privire la  sumele ce urmează a fi încasate.
Transmiterea facturii se poate face si electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.
De asemenea, pentru avocaţii care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here