BAROUL BUCUREȘTI Plăți oficii asistență judiciară

Decanul Baroului Bucureşti informeaza avocatii interesati că au fost alocate de catre:

-Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucuresti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna ianuarie-februarie 2020, partial martie 2020;

-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna martie, aprilie 2020.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitati să se informeze telefonic (021.311.22.93;  021.311.03.65 -interval orar 08.00-14.00), electronic(e-mail: daniela.panaitescu@baroul-bucuresti.rosau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 02.06.2020, cu privire la  sumele ce urmeaza a fi incasate.

Transmiterea facturii  se poata face si electronic, in vederea virarii onorariilor cuvenite in contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocatii care doresc sa ridice sumele in numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here