Baroul București organizează cursuri gratuite de specializare pentru avocați

Baroul București organizează cursuri acreditate pentru pregătirea profesională a avocaților, la care aceștia pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile, prin intermediul aplicației on line de pe site-ul baroul-bucuresti.ro.

Cursurile vor avea loc la Sala de Festivități a Baroului București, “Avocat Flavius TEODOSIU” și însumează cinci ore de formare profesională, pe parcursul a două zile. Astfel, avocații care doresc să paticipe la cursurile oferite de Baroul București o pot face în zilele de 11 mai 2017 și 18 mai 2017. Programul este următorul:

Joi, 11 mai 2017, orele 16.00 – 18.00, la Sala de Festivități a Baroului București “Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: “O.N.P.C.S.B. Rol, misiune, viziune”, lector procuror Elena HACH.

Joi, 18 mai 2017, orele 14.30 – 16.30, la Sala de Festivități a Baroului București “Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: “Litigii fiscale. Rolul expertizei fiscale și contabile. Alegerea persoanei cu competență în expertiză. Viziunea expertului fiscal asupra infracțiunii de evaziune fiscală”, lector consultant fiscal Adrian BENȚA.