BAROUL BUCUREȘTI INFORMARE privind demersurile efectuate de U.N.B.R. pentru includerea avocaților în strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus

Urmare solicitării UNBR adresată Ministerului Sănătății (atașată) privind includerea avocaților în strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus, prin includerea avocaților în categoria persoanelor care își desfășoară activitatea în domenii – cheie, avute în vedere pentru constituirea grupurilor prioritare la administrarea (facultativă) a vaccinului, despre care v-am informat anterior, a fost primită la UNBR adresa Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-Cov-2 (atașată).

Răspunsul acestei autorități a fost considerat nesatisfăcător, astfel că, în data de 04.01.2021, a fost demarată o nouă procedură de solicitare a includerii avocaților în strategia de vaccinare prioritară (atașată), cu privire la care se poartă discuții. Urmează ca săptămâna viitoare să vă informăm cu privire la efectele noului demers întreprins.

Adresa UNBR

solicitare CNCAV

solicitare Ministerul Sanatatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here