BAROUL BUCUREȘTI Festivitatea depunerii jurământului profesional

Decanul Baroului București convoaca membrii Consiliului la ședinta extraordinară ce va avea loc în data de 22 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00, la Palatul de Justiție, Sala „Pașilor Pierduți“.

Pe ordinea de zi figurează aplicarea dispozițiilor art. 21 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat, respectiv depunerea jurământului profesional de către avocații care și-au manifestat opțiunea de a se înscrie in Tabloul Avocatilor Baroului București.

INVITAȚIE LA FESTIVITATE

Baroul București anunță avocații stagiari sau definitivi, care se înscriu în Tabloul avocaților cu drept de exercițiu al profesiei, organizarea Festivității Depunerii Jurământului, în incinta Curții de Apel București, Sala Pașilor Pierduți, în ziua de 22 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00.

Toți candidații declarați admiși la examenul de primire în profesie, sesiunile martie si august 2019, pentru Baroul București, sunt invitați să participe la depunerea juramântului profesional.

Avocații care si-au depus cererile de inscriere pe Tabloul Baroului Bucuresti vor primi din partea baroului robe și coduri.

Festivitatea va fi urmată de o recepție, unde cei mai tineri membri ai baroului vor avea posibilitatea să socializeze într-un spațiu încărcat de semnificații pentru profesioniștii dreptului. Participarea cu insotitori neavocati este permisa cu inscrierea prealabila la adresa de email pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro.

Important! Avocații vor participa la ceremonie în robe, având posibilitatea de a le ridica de la Garderoba avocaților din sediul Curții de Apel București, în ziua evenimentului, între orele 13.00 – 16.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here