BAROUL BUCUREȘTI Cursuri de pregătire profesională

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la

CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

acreditate cu 5 ore de formare profesională

ACTUALIZAT LA 02.05.2019

  • update : reprogramat pentru 15.05.2019, orele 14.00-16.00, in Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti “Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI se va desfasura cursul de pregatire profesionala cu ­­­tema: “Solicitarea de catre aparare a daunelor morale si psihice datorate suferintei. Expertiza psiho-legala (judiciara/ extrajudiciara), in stabilirea sindromului stresului post-victimal-traumatic (accidente de circulatie, de munca, sechele post traumatice in vatamarile corporale, violuri, presiune psihica, abuz etc.)Cursul va fi sustinut de catre  domnul expert psiholog, prof. univ. dr. TUDOREL BUTOI, si va aborda aspecte referitoare la dispunerea expertizei, stabilirea obiectivelor expertizei, structura raportului de expertiza si interpretarea si valorificarea opiniilor de specialitate in probatoriu.
  • Joi, 16 mai 2019, orele 14.00-16.00, in Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti “Avocat Flavius TEODOSIU”, se va desfasura cursul de pregatire profesionala cu tema: ” Preeminenta dreptului intr-o societate democratica. Raportul dintre dreptul european si dreptul national al statelor membre, la 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeana (2007) si la 25 de ani de la recunoasterea jurisdictiei CEDO (1996)Lector: avocat MARIN VOICU (prof.univ.dr., membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta – AOSR, presedintele Sectiei de drept international si de drept comparat al Academiei de Stiinte Juridice, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe lânga CCIR, redactor sef al Revistei Române de Drept Maritim – DMR, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului).

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here