Baroul Bucuresti cauta finantare pentru organizarea Zilei institutiei

Baroul Bucuresti cauta finantare pentru organizarea Zilei institutiei, in contextul in care costurile acestui eveniment depasesc bugetul aferent alocat de catre Adunarea Generala din 24 mai 2015, arata un anunt publicat recent pe site-ul Baroului.

Conform anuntului, Baroul va incerca, initial, sa atraga parteneri din cadrul formelor de exercitare a profesiei, care sa sponsorizeze evenimentul. In cazul in care acest demers nu va avea succes, Baroul ia in calcul si varianta coplatii, avocatii interesati sa participe la Ziua institutiei urmand a achita in avans o suma care sa reprezinte contravaloarea consumatiei, intr-un cuantum ce va fi determinat dupa primirea ofertelor de la furnizori.

Daca nici aceasta alternativa nu va aduce rezultatele dorite, Baroul anunta ca va organiza o manifestare restransa, in spatiile disponibile, in sediul institutiei sau in alta locatie.

Redam integral, in continuare, comunicatul Baroului referitor la acest eveniment.

Avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati ca, in sedinta din 01.09.2015, Consiliul a hotarat organizarea manifestarilor dedicate Zilei Baroului Bucuresti, care vor include atat activitati cu caracter profesional-stiintific, cat si activitati cultural-recreative.

In acest sens, au fost imputerniciti consilieri ai Baroului Bucuresti pentru a identifica o locatie adecvata participarii unui numar important de persoane, precum si pentru a solicita si primi oferte de la prestatorii de servicii specifice.

Intrucat, potrivit estimarilor preliminare, costurile manifestarilor culturale depasesc prevederile bugetare aprobate de Adunarea Generala din 24 mai 2015, Consiliul a aprobat initierea de demersuri pentru atragerea de parteneri ai evenimentului din cadrul formelor de exercitare a profesiei din Baroul Bucuresti.

In masura in care aceste demersuri nu vor aduce rezultatele scontate, Consiliul a decis evaluarea posibilitatii ca sustinerea financiara a evenimentului sa se realizeze si prin intermediul coplatii, avocatii interesati sa participe urmand a achita in avans o suma reprezentand contravaloarea consumatiei, intr-un cuantum care urmeaza a fi determinat dupa primirea ofertelor de la furnizori.

In ipoteza in care niciunul dintre aceste demersuri nu va avea finalitatea urmarita, Consiliul va organiza o manifestare restransa, in spatiile disponibile, in sediul baroului sau in alta locatie, urmand a prezenta coordonatele evenimentului in timp util.