Baroul București a premiat fotbaliștii din “Cupa Avocaților”

Dedicați timp de două luni, interval în care au disputat 32 jocuri și au totalizat 198 goluri, specialiștii în drept au finalizat ediția a doua a evenimentului socio-fotbalistic “Cupa Avocaților”.
Competiția găzduită pe teren redus de complexul sportiv Ilie Năstase & Ciprian Marica București a reunit 8 echipe care au disputat sezonul regulat (7 etape), continuat cu semifinale (primele 4) și finale.

Suspansul calificării în faza eliminatorie a fost la cote înalte până în ultima etapă.
Exceptându-le pe primele două clasate și pe ultima poziționată în clasamentul intermediar, celelalte cinci echipe au evoluat cu gândul la celelalte 2 locuri care au acces în semifinale.
În faza finală câștigătoarele au fost clare, astfel că ierarhia ediției a fost unanim recunoscută ca fiind și cea justă.
Campioana reconfirmată LexLAZIO a dispus în ultimul act de CAB (5-2).
Locul trei a fost adjudecat de BAGR-ANP, după duelul cu Sprint-Music (6-1).
CEJ, CAv.Ionescu & Sava, AESAV și BB9 au completat tabloul participantelor.

Baroul București a fost reprezentat la festivitatea de premiere de către decanul Ion Dragne și consilierul prof.Vasile Nemeș, care au înmânat trofee, medalii și distincții speciale.
Cea mai fair-play formație s-a dovedit BB9 (1 cartonaș galben).
Golgheter a fost desemnat Marius Cazacu (LexLAZIO – 8g), portarul competiției a fost ales Florentin Andronache (BAGR-ANP), în timp ce titlul de MVP i-a fost atribuit lui Mădălin Pușcă (CAB).

Desfășurată în parteneriat cu AESAv, competiția a fost implementată în septembrie 2020 de organizația națională Liga Companiilor.
La prima ediție derulată la Arena Alexandreea București au participat 6 echipe (LexLAZIO, BB3, VTM, CMS Cameron McKenna, AESAv și Estudiantes Alumni).

Detalii se regăsesc la:
https://Ligacompaniilor.ro/Cupa-Avocatilor/

Rezumatul video al finalelor se poate viziona pe:
https://www.youtube.com/watch?v=tYJw9TnvihE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here