Baker & McKenzie este firma de avocatura a anului in Europa

Baker & Mckenzie a fost desemnata firma de avocatura a anului in Europa in cadrul Galei Chambers and Partners Awards for Excellence 2012, care a avut loc seara trecuta la Amsterdam.

Baker & McKenzie este o casa de avocatura internationala fondata in 1949 in Chicago de Russell Baker si John McKenzie. In prezent, compania angajeaza peste 3.800 de avocati si are 69 de birouri in 49 de tari.

Pentru regiunea Europei Centrale si de Est, trofeul Chambers a fost castigat de CMS, trofeul pentru Austria a fost adjudecat de Wolf Theiss, cel pentru Franta de White & Case, cel pentru Germania de Freshfields Bruckhaus Deringer iar cel pentru Marea Britanie de Linklaters.

Pentru Romania, casa de avocatura a anului 2012 a fost desemnata Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.

Chambers & Partners este cel mai important director de legal din intreaga lume, cu o istorie de peste 20 de ani. Versiunea europeana – Chambers Europe – acopera 51 de jurisdictii, furnizand una dintre cele mai detaliate radiografii ale pietei serviciilor de avocatura.  Potrivit unui studiu independent realizat de International In-house Counsel pe 20.000 de juristi din intreaga lume, 51% dintre respondenti apeleaza la directorul Chambers & Partners pentru a identifica un avocat sau o firma de avocatura. Pe locul doi se situeaza, la o distanta considerabila, Legal 500 (21%), urmat de Martindale-Hubbell (14%), Practical Law Company (7%) si Who`s Who Legal (6%).