Avocatul Mihai Mares a lansat primul blog pe teme de drept penal al afacerilor din Romania

Mihai Mares (foto), managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares, a lansat un blog pe teme de drept penal al afacerilor, unde va comenta cele mai importante cazuri de infractionalitate economica din Romania si va oferi sfaturi si informatii despre legislatia din domeniu.

Blogul poate fi citit AICI.

„Acest blog este un pas firesc din strategia pe care am implementat-o incepand din acest an, aceea de a concentra majoritatea timpului meu in solutionarea cazurilor de drept penal al afacerilor. Sper ca experienta si expertiza mea sa fie utile celor interesati de domeniu, in conditiile in care nu trece o zi fara sa auzim de perchezitii DIICOT si DNA la sediile a diferite firme sau arestari de marca in dosare de evaziune, coruptie sau spalare de bani”, a declarat Mihai Mares, managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares.

Avocatul este implicat in dosare care acopera o arie larga de infractiuni financiar – contabile, precum fraude,  luare de mita, sechestrarea activelor, investigatii multi – jurisdictionale, extradare sau incalcari ale reglementarilor din domeniul mediului. Totodata, Mihai Mares ofera consultanta clientilor in investigatii sau audituri interne, spalare de bani, frauda sau alte incalcari ale legilor economice.

Mares / Danilescu / Mares este una dintre cele mai dinamice societati de avocatura de business din Romania, infiintata de avocati care si-au dobandit expertiza solida in societati locale si internationale. Avocatii parteneri au asistat cu precadere corporatii internationale si antreprenori locali de anvergura in proiecte de fuziuni si achizitii, drept bancar si financiar, arbitraje si litigii internationale, concurenta si proprietate intelectuala, insolventa, dreptul muncii si drept fiscal.

Asociatii fondatori ai Mares / Danilescu / Mares sunt implicati in mod substantial in activitatea profesionala curenta a societatii, oferind clientilor asistenta juridica si consultanta in domenii precum asigurari, industria auto, banking, piete de capital, energie, FMCG, infrastructura, mediu, media, real estate si telecom.