Avocatul Gabriel Biriş, în comitetul de conducere consultativ al ACC Investments

Antreprenorul Claudio Cisullo îşi extinde prezenţa în mediul de afaceri din ţara noastră, cea mai recentă iniţiativă a sa este fiind intrarea pe piaţa rezidenţială şi comercială a companiei ACC Investments SRL.

În continuare, compania intenţionează să dezvolte proiecte imobiliare comerciale şi urbane în Bucureşti şi în alte oraşe, informeaza Bursa.ro.

Echipa din România va fi coordonată direct de către Claudio Cisullo, el fiind angajat personal pentru a se asigura de succesul acestei noi iniţiative pentru toate părţile angrenate.

„România este o ţară dinamică, cu un excelent randament pentru investitori. Sectorul imobiliar este atrăgător, îl urmăresc de ceva vreme şi sunt convins că decizia de a investi aici vine la timpul potrivit. Sunt nerăbdător să îmi lansez proiectele pe această piaţă cu mult potenţial”, a declarat Claudio Cisullo.

Alături de Claudio Cisullo, care este preşedintele companiei, membrii comitetului de conducere consultativ al ACC Investments sunt: Mihnea Vasiliu, CEO al Ringier România, Gabriel Biriş, avocat şi fost secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor şi Corina Vinţan, fondatorul Links Associates şi fost director general pentru comunicare în Ministerul Afacerilor Externe.

Lansarea ACC Investments SRL pe piaţa din ţara noastră este al doilea pas după deschiderea centrului shared services al Chain IQ, o altă corporaţie în creştere care este deţinută majoritar şi condusă de Claudio Cisullo.