Avocatul de la Țuca Zbârcea & Asociații care a contribuit la tranzacția Immofinanz – Speedwell

Speedweel Real Estate Development, dezvoltator imobiliar cu servicii complete având focus pe Europa de Est, a fost asistat de echipa de avocați Țuca Zbârcea & Asociații în tranzacția cu Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România.

Tranzacția a presupus achziționarea a două terenuri din portofoliul companiei rezidențiale Adama aceasta având ca unic acționar Immofinanz. Cele două proprietăți situate pe strada Jandarmeriei, în zona de Nord a Bucureștiului, au o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați. Prima proprietate are o suprafață de aproximativ 25.268 de metri pătrați, iar cel de-al doilea teren este în jur de 25.721 de metri pătrați. Părțile au căzut de acord să nu dezvăluie alte detalii despre tranzacții.

„Terenurile de pe stradă Jandarmeriei reprezintă veriga lipsa în completarea portofoliului rezidențial Speedwell pe segmentul premium de piață. Dimensiunea proiectului va permite creșterea calității convieturii în centrul orașului. Terenurile în sine vor fi deservite de facilități precum centre de retail, de relaxare și zone office în vecinătatea directă. Una dintre aceste zone office este reprezentată de noul proiect de birouri Speedwell situat pe DN1”, a declarant Didier Balcaen, General Manager al Speedwell.

Echipa de avocați care au oferit consultanță Speedweel a fost condusă de Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener în cadrul societății Țuca Zbârcea & Asociații.

Răzvan Gheorghiu-Testa are o bogată experiență, peste 17 ani, în domeniul corporate / M&A, real estate, fiscal. A fost implicat direct în multe dintre cele mai importante proiecte care au loc în România, printre care achizițiile și vânzarea de imobiliare, investițiile și dezvoltarea proiectelor imobiliare și finanțarea acestora.

Pe lângă rolul său de coordonator al ariei de practica real-estate, Răzvan Gheorghiu-Testa co-manageriaza divizia fiscală a firmei – Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here