Avocatul Cosmin Savu-Cristescu și CEO-ul SVN România, Andrei Sârbu, lansează un fond de investiții în real-estate: Encore Capital Trust. Președintele UNBR, Traian Briciu și Ruxandra Jianu, Partner Biriș Goran, membri în consiliu

Avocatul Cosmin Savu-Cristescu împreună cu Andrei Sârbu, CEO al SVN România au anunțat lansarea unui fond de investiții în domeniul real-estate: Encore Capital Trust (ECT).

Obiectivul ECT este de a oferi acționarilor săi acces la oportunități de investiții imobiliare despre care se așteaptă să obțină randamente peste medie pentru aprecierea capitalului pe termen scurt, mediu și lung. Obiectivul de investiție este de a obține randamente nominale peste 20% pe an.

ECT intenționează să profite de orice oportunități de investiții și, prin urmare, nu are opinii predeterminate cu privire la caracteristicile investițiilor viitoare și nu este supusă niciunei restricții. Cu toate acestea, politicile sale de investiții implică 6 piloni pe baza prin care ECT încearcă să creeze valoare pentru acționarii săi: achiziții în dezvoltări rezidențiale în stadui incipient, investiții de tip mezanin, parteneriate directe, achiziții de active aflate în dificultate, achiziția de active generatoare de venit, investiții oportuniste în stocul vechi.

Potrivit Profit.ro, ECT vizează o primă rundă de atragere de fonduri la care și-au anunțat participarea Dan Șucu, proprietarul Mobexpert,  omul de afaceri de origine siriană Omar Akili, investitor în cadrul dezvoltatorului imobiliar Forte Partners,

Consiliul director al fondului va fi format din Andrei Sârbu, Robert-Mihai Butoi, din poziția de director executiv al ECT,  Amalia Dîrle,   director financiarvși Bogdan Gubandru, director de investiții.

Consiliul de supraveghere al ECT îl va avea ca președinte pe Liviu Arnăutu, fondator și partener al SAI Atlass Asset, vicepreședinte va fi Anca Gălățescu, fosta șefă a serviciului de modelare și prognoze macroeconomice din cadrul Băncii Naționale a României. Membrii ECT vor fi: conferențiarul universitar Adrian Codirlașu, vicepreședinte al CFA România, avocat Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, pe Bogdan Belciu, cofondator și partener al Valorem și avocata Ruxandra Jianu, parteneră a casei de avocatură Biriș Goran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here