Avocatul Alin Stoica va ocupa funcția de prefect al Capitalei

Sursă foto – Facebook PLUS

Avocatul Alin Stoica îl va înlocui pe Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei.

Alin Stoica este președintele al Filialei PLUS Sector 6, iar între 2016 și 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social. Totodată, este avocatul fondator al biroului de avocatură Stoica Lawyers, iar experiența juridică va contribui masiv în reforma administrației, unul dintre proiectele sale-  Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum.”, afirmă acesta într-un comunicat de presă.

Investirea în funcție de către USR PLUS București are la bază abilitatea acestuia de a interpreta și aplica acte normative, precum și elaborarea acestora, afirmă Alianța USR PLUS.

„USR PLUS Bucureşti îl propune pe Alin Stoica pentru funcţia de prefect al Capitalei. USR PLUS înţelege să respecte cu responsabilitate mandatul politic dat de bucureşteni ca principala forţă politică în care aceştia au încredere, reconfirmată la alegerile parlamentare, asigurând monitorizarea şi susţinerea programului de guvernare şi a reformelor şi prin instituţia Prefectului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here