Avocatul Alexandru Mușătoiu, invitat în emisiunea Legile Afacerilor din această seară, pe PROFIT NEWS, începând cu ora 21:00

Alexandru Mușătoiu, coordonator al Cabinetului de Avocat Timișoara care îi poartă numele, este invitatul lui Andrei Cristea în emisiunea Legile Afacerilor din această seară. Telespectatorii pot urmări sinteza parcursului său profesional, cu opiniile de rigoare. Trecând în revistă principalele sale arii de practică, Alexandru Mușătoiu aduce în prim plan și subiecte actuale.

Alexandru Mușătoiu – Cabinet de Avocat Timișoara, membru al Baroului Timiș, a fost fondat în 2006. În decursul anilor, casa de avocatură a furnizat servicii juridice online și offline – consultanță, asistență și reprezentare în litigii, atât în partea de vest a țării (Timișoara, Arad, Lugoj, Caransebeș, Reșița) cât și în București, Cluj sau alte zone din România. Activitatea firmei de avocatură a fost guvernată, de la bun început, de integritate, loialitate, competență și profesionalism.

Cu peste 17 ani de experiență, cabinetul de avocatură este specializat pe consultanță și litigii în domenii precum: drept comercial, corporate, drept civil, imobiliare, insolvență, drept fiscal și dreptul muncii.