Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii scapa strazile din Bucuresti de haosul rutier

In anul 2011, Administratia Strazilor Bucuresti a organizat procedura de atribuire a acordului-cadru avand ca obiect proiectarea, executia si administrarea semnalizarii rutiere orizontale si verticale in Municipiul Bucuresti, avand o valoare estimata de 45 de milioane de euro.

Una dintre societatile amendate de curand de Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii publice a contestat procedura de atribuire, motiv pentru care, timp de un an de zile, aceasta a fost paralizata.

Administratia Strazilor, in calitate de autoritate contractanta, reprezentata de avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii, a obtinut o hotarare irevocabila in litigiul promovat de una dintre societatile a carei oferta a fost declarata necastigatoare.

Victoria obtinuta ieri in fata Curtii de Apel Bucuresti permite Administratiei Strazilor ca, odata cu venirea primaverii, sa procedeze la marcarea si trasarea strazilor Capitalei. Echipa de aparatori din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii a inclus avocati pledanti cu o bogata experienta in litigii privind achizitiile publice, fiind coordonata de Robert Rosu, Avocat asociat.

„Finalizarea cu succes a acestui litigiu este in primul rand in beneficiul sigurantei cetatenilor Capitalei. Prin solutia favorabila a Curtii de Apel Bucuresti, Bucurestiul va avea indicatoare, sensurile de mers vor fi clar delimitate, trecerile de pietoni trasate, iar riscul accidentelor de circulatie va fi redus considerabil”, a precizat Robert Rosu.