"Avocații salvează vieți", campanie umanitară

Campania “Avocații slavează vieți” se adresează tuturor celor care doresc să doneze sânge, joi, 25 mai, începând cu ora 9.00, la Policlinica Avocaților, urmând ca bonurile valorice să fie donate, informează baroul-bucurești.ro.

Operațiunile de recoltare de sânge se vor efectua prin serviciile specializate ale Centrului de Transfuzie Sanguină București, la Policlinica Avocaților de la sediul din str. Dr. Raureanu nr. 3, prin grija Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților. Tichetele valorice obținute de avocați în urma procesului de recoltare de sânge vor fi donate în baza unui contract de sponsorizare, cu acceptul donatorului.

Înainte de a dona sânge avocații sunt rugați să verifice dacă întrunesc toate condițiile necesare donării, prin completarea unui formular, informațiile rămânând strict confidențiale. Avocații care îndeplinesc toate condițiile și care doresc să doneze sânge trebuie să trimită un e-mail la adresa secretariat@baroul-bucurești.ro, cu indicarea numelui și a datelor de contact. Donatorii sunt rugați să aibă asupra lor un act de indentitate.

Avocații care se alătură campaniei umanitare privind donarea de sânge, vor beneficia de rezultatele analizelor de laborator și anume: grup sanguin ABO și Rh, HLG (hemoleucograma) glicemie, Atg HBs, Ag/Ac HCV, Ag-Ac HIV1+2, Ac HTLV I+II, Ac –anti Treponema pallidum (bacteria care produce sifilis), ALT (transaminaza-enzimă hepatică).

Mai multe informații pot fi accesate la adresele de mai jos.

http://www.crucearosie.ro/

http://www.ctsbucuresti.ro/