Avocații Kinstellar, asistență juridică într-una dintre cele mai importante tranzacții din domeniul agricol

Grupul elveţian Ameropa, unul dintre cei mai mari traderi de cereale şi producători de îngrăşăminte chimice din România, aşteaptă avizul Consiliului Concurenţei pentru achiziţia a 40% din acţionariatul companiilor din agricultură Promat Comimpex si Agroind Cauaceu. Reprezentanţii Ameropa nu au precizat ce suma oferă celor două companii.

„Ameropa Holding AG a acceptat să achiziţioneze 40% din acţiunile companiei Promat Comimpex, o companie fondată în 1998 de Cristian Moldovan, cu sediul în Tasnad, judeţul Satu Mare, şi Agroind Cauaceu, o companie fondată în 1974 de Dan Corbuţ cu sediul în Oradea, Bihor”, spun reprezentanţii Ameropa.

Societatea de avocatură Kinstellar a oferit asistență juridică acționarilor Promat Comimpex si Agroind Cauaceu. Echipa a fost condusă de Răzvan Popa, Managing Partner si Zsuzsa Csiki (Counsel). Kinstellar a oferit consultanță în toate aspectele tranzacției. Echipa extinsă a fost formată din Andrei Caloian, Mădălina Perțe, Patricia Piticaș and Flavia Petcu (Associates). Iulian Captariu, Partner, se ocupa de toate aspectele ce tin de domeniul concurentei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here