Avocații Iordăchescu & Asociații au obținut o soluție definitivă de achitare într-o cauză în care DNA – Serviciul Teritorial Oradea a trimis în judecată mai mulți inculpați

Avocații din cadrul SCA Iordăchescu & Asociații au obținut o soluție definitivă de achitare într-o cauză în care DNA – Serviciul Teritorial Oradea a trimis în judecată mai mulți inculpați pentru săvârșirea de infracțiuni de serviciu și de corupție, clientul societății având calitatea de magistrat.

În fond, Curtea de Apel Oradea a dispus achitarea clientului nostru, iar la data de 27 iulie 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins apelul DNA, cu consecința menținerii ca legală și temeinică a soluției de achitare dispusă.

Consecutiv pronunțării achitării de către instanța de fond, clientul nostru și-a reluat activitatea de magistrat, fiindu-i restituite toate drepturile salariale cuvenite pentru perioada în care a fost suspendat.

Avocații care au asigurat asistența juridică a clientului în ambele faze procesuale sunt Eugen Iordăchescu și Horea Olimpiu Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here