Avocatii de la Vilau & Mitel continua seria victoriilor pentru Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia”

Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia” a obtinut doua noi victorii in litigiile initiate de operatorul aerian Carpatair, cu ajutorul avocatilor specializati in litigii pe drept aerian de la Vilau & Mitel.

Carpatair a contestat dreptul Aeroportului International Timisoara de a stabili/percepe tarifele CIAS (tariful pentru supravegherea si mentinerea obiectivelor necesare sigurantei pasagerilor) si PMR (tarif aferent serviciilor de handling pentru persoane cu mobilitate redusa), solicitand instantei de judecata sa constate lipsa de temei cu privire la aceste doua tarife.

Instantele timisorene au dat castig de cauza Aeroportului International Timisoara, dispunand, in baza argumentelor dezvoltate de avocatii de la Vilau & Mitel, respingerea actiunii Carpatair ca inadmisibila.

Demersurile neintemeiate si sicanatorii ale Carpatair au inceput chiar din 2012, atunci cand a solicitat anularea tarifului de dezvoltare stabilit de Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia”.

In mod temeinic, insa, instanta de judecata a admis argumentele formulate de Aeroportul International Timisoara, dispunand prin sentinta nr. 604/2014 respingerea cererii de chemare in judecata ca nefondata.

Echipa de profesionisti care asista Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia” este coordonata de Dragos Mihail Vilau, avocat asociat coordonator, Teodor Hnatec, avocat senior litigii, si Catalina Ana, avocat senior concurenta si ajutor de stat.