Avocatii de la Musat & Asociatii au sarbatorit Ziua copilului in parteneriat cu Scoala Privata Aletheea

Avocatii Musat & Asociatii si-au lasat ieri dupa amiaza sacourile in birou si s-au jucat impreuna cu copiii angajatilor si colaboratorilor firmei, intr-un eveniment dedicat zilei de 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului. Actiunea a fost organizata in parteneriat cu Scoala Privata Aletheea si si-a propus sa ofere un cadou inedit parintilor: timp de calitate petrecut impreuna cu copiii lor.

„Ne-am dorit ca de 1 Iunie sa oferim colegilor nostri un cadou valoros, dar nu din punct de vedere material. Am pornit de la ideea ca ceea ce copiii isi doresc cel mai mult de la parintii lor este sa petreaca timp impreuna. Dar nu orice fel de timp, ci timp de calitate. Asta inseamna atentie dedicata, implicare, conectare parinte-copil. Am gandit activitatile de 1 iunie in asa fel incat sa atingem toate aceste aspecte. Astazi, cand timpul nostru este din ce in ce mai limitat, ceea facem cu el devine esential’’, declara Mona Musat, Managing Partner Musat & Asociatii.

Activitatile, organizate la sediul Musat & Asociatii, au avut rolul de a incuraja gandirea creativa, solutiile “out of the box”, munca in echipa, esentiale atat in dezvoltarea armonioasa a tinerilor, cat si in functionarea optima a relatiilor profesionale. Actiunea face parte din strategia de resurse umane a companiei, centrata pe dezvoltarea abilitatilor personale ale angajatilor si colaboratorilor sai, dar si pe constientizarea importantei timpului petrecut in familie.

Specialistii in educatie nonformala din cadrul Scolii Private Aletheea au conceput programul de 1 iunie pentru copiii angajatilor si colaboratorilor Musat & Asociatii folosind in mod special materiale reciclabile.

***

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 16 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII acorda servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.