Avocații de la Firon Bar-Nir asistă Tefron în achiziția Adesgo

Avocații de la Firon Bar-Nir încheie cu succes una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața de produse vestimentare, asistând Tefron, producătorul israelian de lenjerie și articole sportive fără cusătură, în procesul de cumpărare și strămutare a operațiunilor producătorului român Adesgo.

 Gigantul Tefron, unul dintre cei mai mai producători de lenjerie și articole sportive fără cusătură din Israel, și exportator pe multiple piețe la nivel mondial, a intrat pe piața românească de profil la finele anului trecut, și a preluat, printr-un transfer de activitate, operațiunile de producție și vânzare ale nu mai puțin cunoscutei firme Adesgo, cel mai mare producător de dresuri și lenjerie din România.

Echipa de avocați formată din Sabrina Necula și Diana Șchiopu, și coordonată de Alina Moldovan, Managing Partner Firon Bar-Nir, și Itzchak Blau, Partener  M.Firon & Co Advocates,  a asistat Tefron pe tot parcursul tranzacției și a asigurat un cadru de tranziție optim, în așa fel încât acesta să își poată iniția activitatea de producție cât mai rapid.

“Pe tot parcursul tranzacției, am avut ca obiectiv principal realizarea unei tranziții cât mai ușoare a capacității de producție și am ținut legătura în permanență cu reprezentanții clientului Tefron. Standardele înalte pe care le presupune o tranzacție la acest nivel au fost respectate și suntem bucuroși că am livrat un produs de calitate internațională.” – a menționat Alina Moldovan, Partener coordonator al proiectului Tefron.

“Avocații de la Firon Bar-Nir s-au dovedit parteneri de nădejde în demersul nostru operațional, cu reacție rapidă la necesitățile noastre specifice și cu o cunoaștere exemplară a mediului de afaceri românesc. Oameni dedicați și servicii integrate de cea mai înaltă calitate – aceasta este experiența noastră cu Firon Bar-Nir” a declarat Gera Davidson, Chief Financial Officer Tefron.

Firon Bar-Nir este o firmă internațională de avocatură care furnizează servicii personalizate clienților de nivel internațional care dezvoltă afaceri în diverse arii geografice.

Firon Bar-Nir este prezent în România din 1999, ca filială a M.Firon &Co Advocates (fondată în 1950) și a Bar-Nir &Co Advocates (fondată în 1983). Cu interesul în permanentă creștere al investitorilor străini pentru piața românească, gestul de a deschide o firmp de avocatură la București a venit firesc.

Firon Bar-Nir își desfășoară activitatea principală în România, dar deține birouri și în câteva alte țări europene, precum Grecia, Bulgaria și Serbia, integrând capacitățile unei echipe internaționale de experți legali.