Avocați noi și promovări la ENACHE PIRTEA & ASOCIAȚII

ENACHE PIRTEA & Asociații cooptează trei noi membri în echipa sa, începând cu 1 octombrie: Bogdan Lamatic, partener în cadrul Departamentului de White-Collar & Business Crime, Eduard Iosif, Senior Associate în Departamentul Business Consultancy, și Alexandru Săndoiu, Junior Associate în Departamentul Business Consultancy, ajungând astfel în prezent la o echipă de 12 avocați. De asemenea, Adrian Rusu a fost promovat ca Managing Associate în cadrul Departamentului White-Collar & Business Crime.

„Cooptarea noilor noștri colegi este, fără îndoială, un pas natural pe care societatea noastră l-a făcut, în considerarea numeroaselor proiecte primite de la clienți în ultimul an, atât din aria de Drept Penal al Afacerilor, unde societatea noastră este cunoscută și recunoscută, atât la nivel național cât și internațional, ca una dintre cele mai bune din București, dar și in sfera proiectelor de consultanță de afaceri, unde numărul proiectelor și complexitatea mandatelor necesită gestionarea lor de avocați seniori. Suntem, după doar doi ani de la înființare, exact în locul în care ne-am dorit să fim – lideri pe piața avocaturii White-Collar, dar și alături de clienții și prietenii noștri în multiple alte proiecte din domeniul dreptului muncii, M&A, pharma sau al litigiilor civile” a declarat Simona Pirtea, Partenerul Coordonator al societății.

Bogdan Lamatic are o experiență de peste 15 ani în principal in sfera dosarelor penale de business, alăturându-se EPA după 7 ani pe care i-a petrecut în cadrul unei societăți din topul firmelor de avocatură din București. De altfel, și publicația Legal500 i-a recunoscut, în ultima sa ediție, abilitățile deosebite în aria White-Collar Crime, menționându-l ca unul dintre avocații Rising Star al acestui domeniu în România.

Eduard Iosif a activat anterior în cadrul unei societăți de avocatură afiliate unei societăți multinaționale de audit și consultanță fiscală, precum și în cadrul unei societăți de la vârful avocaturii de business din România, practica sa fiind concentrată în domeniile dreptului societar și de afaceri, având o amplă experiență în gestionarea a numeroase tranzacții la nivel local și cross-border.

Adrian Rusu este unul dintre primii avocați ai societății, căreia i s-a alăturat din postura de Senior Associate încă de la fondarea acesteia. Promovarea sa este o recunoaștere firească a performanțelor sale deosebite în dosarele penale gestionate în ultimii ani, precum și a implicării sale în multiple alte proiecte conexe, din sfera dreptului civil și comercial sau domeniul pharma & medical.

Alexandru Săndoiu a decis să se întoarcă în țară pentru a putea practica avocatura la cel mai înalt nivel profesional, după ce și-a finalizat studiile la Essex și Viena, având un solid bagaj teoretic și practic în domeniul Dreptului Afacerilor, atât la nivel european cât și internațional.

„Potențialul de creștere al societății noastre nu a fost decât într-o foarte mică măsură afectat în perioada aceasta și suntem foarte bucuroși că ne-am putut menține tendința ascendentă preconizată pentru 2020. Mai mult decât atât, am reușit să ne extindem rapid echipa cu trei avocați excelenți, pe care să ne putem baza în proiectele penale sau de consultanță, care sunt tot mai multe în ultimul timp” a menționat și Partenerul Senior Madalin Enache, care a adăugat că „promovarea lui Adrian nu este doar o recunoaștere în cadrul firmei a valorii sale ca profesionist al dreptului, ci și un rezultat al feedback-ului primit de la clienți, care i-au remarcat valoarea în gestionarea proiectelor îndeosebi penale în care a fost implicat în acești ani”.

______________

ENACHE PIRTEA & Asociații este o societate de avocatură full-service, care activează în principal în sfera Dreptului Penal al Afacerilor dar care și-a extins aria de servicii juridice în mod accelerat și în celelalte domenii juridice, în principal dreptul muncii, pharma & medical, M&A sau comercial.

Recunoașterea serviciilor sale avocațiale a venit prin clasarea la vârful ierarhiei White-Collar Crime din România de către Legal500, precum și prin colaborările de profil cu publicații internaționale de prestigiu ca Chambers Europe, International Comparative Legal Guides sau Global Law Experts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here