Avocați din Magic Circle, Emma Răducanu, Tony Blair și Mel B, printre personalitățile care au primit New Years Honours pentru anul 2022

Recent au au fost publicate listele cu New Years Honours pentru anul 2022, marcând realizările și serviciile unor oameni cu performanțe deosebite din Marea Britanie. Numeroase personalități au fost, evidențiate pe listele din acest an, inclusiv tenismena de origine română Emma Răducanu, fosta membră a trupei Spice Girls, „Mel B”, pentru activitatea sa de caritate care sprijină victimele abuzului domestic și fostul premier al Marii Britanii Tony Blair.

Avocații de la Clifford Chance, DLA Piper și Freshfields Bruckhaus Deringer se numără printre cei cărora au primit New Years Honours pentru anul 2022, informează Law.com.

Partenerul DLA Piper, co-chair UK și Europa, Sandra Wallace, a primit titlul de Commander of the Order of the British Empire (CBE) pentru serviciile aduse domeniului juridic în UK, servicii profesionale și mobilitate socială.

Wallace, care lucrează la DLA Piper de aproape 30 de ani, a fost recunoscută pentru rolul său în abordarea diversității socio-economice, inclusiv în calitate de co-președinte interimar al Comisiei de Mobilitate Socială a Guvernului Regatului Unit.

Ea este implicată în mod semnificativ în eforturile DLA Piper de a crește mobilitatea socială și programele de comunicare comunitară pentru a combate inegalitatea socială.

Partenerul Clifford Chance specializat în proprietate intelectuală, Stephen Reese, a primit titlul de Commander of the Order of the British Empire (CBE) pentru serviciile sale în privința răspunsului la COVID-19, după ce a consiliat Pfizer cu privire la acordul său privind vaccinurile.

Lorand Bartels, counsel Freshfields Bruckhaus Deringer, a primit titlul de Member of the Order of the British Empire (MBE) pentru serviciile în materie de politici comerciale în Regatul Unit. Anterior, seniour counsel la Linklaters, Bartels este în prezent președinte al Comisiei pentru comerț și agricultură din Regatul Unit și profesor de drept internațional la Universitatea din Cambridge.