Avocat Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

Avocatul Răzvan Gheorghiu-Testa, partener al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului de real estate al firmei, a fost inclus pe lista celor mai influente personalități ale industriei imobiliare din România.

Publicația internațională Property Forum a lansat, la București, ediția inaugurală a „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”. Într-o perioadă marcată de dificultățile generate de pandemie, 50 de personalități din industria imobiliară s-au evidențiat prin activitatea intensă în acest sector, coordonând proiecte de anvergură pe plan local. Publicația include atât reprezentanți ai unora dintre cele mai active firme de construcții și cei mai activi dezvoltatori de proiecte imobiliare, proiecte industriale și de logistică, precum și consultanți imobiliari, avocați, bancheri, directori de investiții, specialiști în vânzări ș.a.m.d.

Potrivit editorilor, printre cele mai influente personalități ale domeniului imobiliar din România se numără și Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și co-coordonatorul proiectelor firmei în acest domeniu. El are o experiență de peste 25 de ani în avocatură, cu specializări în real estate, drept comercial/fuziuni și achiziții, fiscalitate. Răzvan este fellow member în cadrul Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS) și membru al board-ului RICS România. De asemenea, Răzvan este considerat unul dintre liderii pieței imobiliare din România de către publicații de prestigiu precum Chambers Europe sau Legal 500, care îl califică drept Leading Lawyer.

Reprezentanții Property Forum au declarat că, în ciuda circumstanțelor provocatoare aduse de pandemie, piața imobiliară din România și-a continuat creșterea dinamică în ultimele 15 luni, acesta fiind motivul care a stat la baza lansării „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”. Conform editorilor, „componența Top 50 a fost alcătuită pe baza mai multor criterii, cum ar fi cota de piață, clasamentele locale și globale, activitatea de piață trecută și actuală, planurile de extindere, participarea la tranzacții care au definit anul 2020 și primele luni ale lui 2021, apariții în mass-media, evenimente și activitatea din social media”.

Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România” poate fi consultat pe site-ul Property Forum: https://www.property-forum.eu/news/get-to-know-the-50-most-influential-people-on-romanias-real-estate-market/9180

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here