Avocat din New York acuzat de rasism

Aaron Schlossberg, avocatul din Manhattan, care a devenit cel mai hulit om din New York după ce, săptămâna trecută, a abuzat verbal câțiva angajați ai unui restaurant din cauză că vorbeau limba spaniolă, a făcut prima declarație despre incident.

Schlossberg a cerut scuze oamenilor pe care i-a insultat și a spus că s-a mutat la New York tocmai “datorită diversității remarcabile oferite de acest minunat oraș”. Avocatul i-a asigurat pe oameni că izbucnirea lui nu reprezintă “persoana care sunt eu”, iar filmul “nu a  transmis adevărata lui personalitate”, bolduit cuvântul “nu” pentru a emoționa publicul.

Schlossberg a fost surprins de smartphone-ul unui new yorkez strigând la angajații din restaurantul Fresh Kitchen din centrul orașului Manhattan.

“Și presupun că nu au actele în regulă”, a spus Schlossberg unui angajat, care părea că este manager. “Deci, următorul meu apel este la ICE să-i ia pe fiecare și să le dea un șut în fund pentru a pleca din țara mea.”

ICE este agenţia federală specializată cu expulzarea din SUA a imigranţilor fără acte în regulă.

Pe lângă reacțiile dure din mediul online, societatea de avocatură condusă de Schlossberg a fost atacată de un val de review-uri negative pe Yelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here