Avocat Clifford Chance, primul membru al Consiliului de Administrație din Europa Centrală și de Est în cadrul Institutului Internațional de Insolvență

Profesorul asociat, Tomáš Richter, Of Counsel la Clifford Chance, a fost ales în consiliul de administrație al Institutului Internațional de Insolvență, o organizație non-profit dedicată îmbunătățirii cooperării internaționale în domeniul insolvenței.

Richter a devenit, astfel, primul membru al Consiliului de Administrație din Europa Centrală și de Est din istoria de 19 ani a Institutului Internațional de Insolvență.

Tomáš Richter a fost admis ca avocat în 1998 și a fost arbitru din 2004. S-a alaturat Clifford Chance în 2006. Conduce departamentul Knowledge and Information din cadrul biroului din Praga și oferă clienților servicii de consultanță juridică. Este autorul a numeroase publicații atât în ​​Republica Cehă, cât și în străinătate. În calitate de consultant, a participat la elaborarea reglementărilor juridice din Cehia și UE și, cel mai recent, a fost consilierul Comisiei Europene cu privire la noua directivă 2019/1023 privind cadrul de restructurare preventivă.

Chambers & Partners îl poziționează printre cei mai importanți experți din Republica Ceha specializați în insolvență și restructurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here