Avestis International organizează a XII-a ediție a Cafenelei Juridice. Tema: „Creanțele generate de contractele de credit garantate, în procedura insolvenței.”

Avestis International a anunțat cea de-a XII-a ediție a Cafenelei Juridice, aceasta urmând a se desfășura marți, 21 septembrie la orele 11:00, în mediul on-line.

Tema ediției este „Creanțele generate de contractele de credit garantate, în procedura insolvenței.”
iar gazda evenimentului va fi Cristina Cornaci – fondator si director general al Avestis International. Subiectul mai sus menționat va fi dezbătut alături de Daniel Godorogea, avocat pledant în cadrul Baroului Cluj și practician în insolvență – membru al UNPIR Filiala Cluj.

Discuția va avea în vedere noțiunile privind cadrul general al contractelor de credit și al ipotecii mobiliare/imobiliare, aspecte practice legate de înscrierea la masa credală a creanțelor provenind din aceste tipuri de contracte garantate cu ipotecă, regimul special al garanțiilor constituite în favoarea finanțatorilor pentru aceste tipuri de contracte, precum și valorificarea bunurilor afectate garanției, în procedura insolvenței. De asemenea, organizatorii vor susține aceste noțiuni teoretice cu aspecte din practică, oferind clarificări și exemple care să contureze aplicabilitatea lor juridică.

Evenimentul se va desfășura on-line, gratuit, pe platforma Zoom iar înscrierile se fac prin accesarea link-ului următor: https://lnkd.in/gUXAfdr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here