Av.prof.univ.dr. Mihai Hotca, invitatul lui Andrei Cristea la emisiunea Legile Afacerilor difuzată LIVE de Profit TV

Av.prof.univ.dr. Mihai Hotca a fost invitatul lui Andrei Cristea în cadrul emisiunii “Legile Afacerilor” difuzată LIVE pe Profit TV. O discuție despre practica din dreptul penal al afacerilor, evaziunea fiscală în anul 2021 – modificările aduse prin legea 55 din 1 aprilie 2021 în materie de prevenire și combatere a evaziunii fiscale. Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

Hotca, Neagu, Sitaru și Asociații SPARL este o societate de avocatură care activează, în principal, în domeniul Dreptului penal. După 10 ani de activitate derulată și susținută la un nivel profesional ridicat, a atins maturitatea necesară pentru a oferi clienților servicii avocațiale integrate.

Echipa este construită în jurul prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca, teoretician recunoscut în mediul juridic și, totodată, un avocat respectat de către profesioniștii practicieni ai dreptului. Pentru meritele sale deosebite în domeniul teoriei juridice, prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca i s-a conferit de două ori, în calitate de coautor, respectiv în calitate de unic autor, cu premiul VINTILĂ DONGOROZ, acordat de Uniunea Juriștilor din România, în anii 2012 și 2017.

De asemenea, ca o recunoaștere din partea corpului profesional al avocaților și a comunității juridice, prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca a fost ales în calitate de consilier al Baroului București (în anii 2015 și 2019) și vicepreședinte al Asociației Române de Științe Penale (2018).

Coordonatorul Departamentului de Drept penal este conf. univ. dr. Norel Neagu, specialist recunoscut de corpul profesional, iar al Departamentului de Drept privat este Alexandru Sitaru, care se bucură de reputație în domeniul practicii avocațiale. Acestora li se alătură un grup robust de avocaţi (Cristina Hotca, Valentin Radu, Alina Tite, Diana Negru, Marius Tite ș.a.).

Hotca, Neagu, Sitaru și Asociații SPARL este una dintre puținele societăți de avocatură care are în portofoliu activități care țin de managementul juridic al situațiilor de criză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here