Atmosfera degajata si vesela la gala Chambers din Amsterdam

Pe langa cercetarea minutioasa care intra in realizarea clasamentelor si acordarea distinctiilor Chambers Europe Awards for Excellence, echipa Chambers & Partners a avut foarte multe detalii de pus la punct inainte de decernarea premiilor. In exclusivitate pentru legalmarketing.ro, Joanna Thomas (foto dreapta), European Editor al prestigioasei publicatii, a vorbit despre atmosfera serii si a fost de acord sa dezvaluie cateva dintre detaliile accesibile doar culisele galei ce a avut loc in 10 mai la Amsterdam.

“Anul acesta am facut un efort considerabil pentru a crea o atmosfera cat mai degajata si vesela. Cateodata, astfel de evenimente pot fi destul de incete si plictisitoare. Primul pas a fost sa punem pe fiecare masa un document care sa contina cateva citate amuzante sau controversate de la clienti. A fost o metoda buna pentru a face oamenii sa discute la inceputul serii si de a aduce aminte avocatilor de accesul privilegiat pe care il are Chambers la opiniile clientilor lor. Multi dintre invitati au luat documentul cu ei pentru a-l prezenta partenerilor!” a spus Joanna Thomas.
 
Ca un specific al premiilor Chambers, echipa organizatoare a dorit ca fiecare castigator sa primeasca premiul pe acordurile muzicale ale unei melodii din tara de origine. Joanna Thomas ne-a dezvaluit ca a dorit ca melodiile alese sa starneasca amuzamentul, asa ca a ales titluri recente si ritmate care sa destinda atmosfera: “M-a bucurat in mod deosebit felul in care au fost primite alegerile mele muzicale. Imi doream sa fiu putin ironica fara a ofensa. A fost amuzant iar oamenii s-au simtit bine ascultand diverse fragmente de melodii din tarile lor natale”, a spus ea. 
 
Totusi, au existat si momente care au adus aminte celor prezenti de seriozitatea contextului in care cei premiati si-au desfasrat activitatea pe parcursul ultimului an. “Discursul castigatorului primului premiu pentru Contributia Exceptionala la Profesia de Avocat, premiu acordat lui Jose Guardo, de la Clifford Chance Spania, a fost foarte emotionant. A vorbit cu caldura despre sustinerea si dragostea pe care o primeste de la sotia sa si a incheiat cu rugamintea ca Europa sa acorde Spaniei votul de incredere. Stiu ca multi dintre cei prezenti au fost miscati de felul in care a vorbit si de pasiunea fata de tara sa. A adus aminte tuturor ca traversam o perioada de criza si ca multi europeni sufera din acesta cauza”, a incheiat Joanna Thomas.

Anul acesta, Nestor Nestor Diculescu Kingston Peterson a fost castigatorul sectiunii dedicate de Chambers & Partners Romaniei. Prin Adriana Gaspar (foto 1, centru), Senoir Partner, NNDKP a ridicat pe 10 mai pentru a doua oara consecutiv premiul, devenind prima firma de avocatura din Romania care reuseste aceasta performanta de la prima editie a Chambers & Partners Awards for Excellence.