Asociația Pro Refugiu coordonează proiectul transnațional “Training lawyers, prosecutors, judges to ensure better rights protection for migrants and refugees victims of human trafficking (TRAIN-PRO-RIGHTS)”

Asociatia Pro Refugiu, organizatie cu sediul in Bucuresti, coordoneaza proiectul transnational Training lawyers, prosecutors, judges to ensure better rights protection for migrants and refugees victims of human trafficking (TRAIN-PRO-RIGHTS) implementat cu sprijinul financiar al Programului Justitie al Uniunii Europene, in parteneriat cu organizatii din Bulgaria, Italia, Grecia si Spania.

Proiectul are ca obiectiv organizarea de training-uri judiciare destinate judecatorilor, procurorilor si avocatilor, pe aspecte care vizeaza problematica traficului de persoane. In perioada Octombrie – Noiembrie 2019 Asociatia Pro Refugiu realizeaza o procedura de selectie in vederea participarii la training-urile care vor fi organizate la Madrid, Sofia si Roma.

Pentru fiecare eveniment va fi avut in vedere un grup de 3 participanti (judecatori, procurori si avocati).

Anexat se regasesc: invitatia, informatii logistice si formularul de inscriere. Persoanele care doresc a se inscrie in vederea selectiei pentru aceste training-uri sunt rugate sa transmita toate documentele mentionate in “Invitatie Training” pana la data de 15 Noiembrie 2019 pe adresa de email office@prorefugiu.org

Formular de inregistrare participant

Informatii logistice training

Invitatie training avocati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here