Arcliffe se extinde în zona Baltică

ARCLIFFE, Central and Eastern European legal practice, s-a extins în regiunea Baltică prin deschiderea unui birou în Vilnius. Firma parteneră locală, condusă de trei avocați cu experiență în mediul internațional, este coordonată de Dainius Kenstavičius. Aderarea lor la Arcliffe LLP a fost făcută cu scopul de a crea un business hub Arcliffe în Vilnius dedicat întreagii regiuni baltice.

Adăugarea capacităților Baltice în practica noastră este conformă cu aspirațiile noastre de a deveni o opțiune eficientă pentru birourile firmelor internaționale care acționează în regiune prin integrarea în practica noastră a unor avocați cu expertiză internațională„, a adăugat Edward Dobre, unul dintre partenerii regionali implicați în expansiune.

Partenerul regional, Tomas Krutak, a declarat: „deschiderea practicii noastre în regiunea Baltică, împreună cu Dainius, va facilita clienților noștri din Europa Centrală și de Est să beneficieze de un acces mai bun în această zonă„.

ARCLIFFE este prezenta in CEE prin intermediul a nouă birouri situate în Polonia, Cehia, România, Cipru, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria și Lituania, precum și alte țări din Europa emergentă prin intermediul parteneriate strategice.